Mjuk pepparkaka, recept

Ingredienser: 2 st ägg 3 dl strösocker 2 tsk nejlikor 1 tsk kanel 1 st bikarbonat 3 dl vetemjöl 50 g smör, smält 1.5 dl mjölk, filmjölk, yoghurt eller gräddfil 2 msk lingonsylt Hur man gör: 1. Sätt ugnen på 175°. 2. Vispa ägg och socker. 3. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor. Rör ner i äggsmeten och tillsätt grädde och smör. 4. Häll i en smörad och bröad form. 5. Grädda i ca 40 minuter. Dryckestips: Kaffe, saft, läsk, mjölk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (Bara jag ser!)

Har du blogg?:

Skriv din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0