kladd kaka, recept


Ingredienser
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao (tips ica kakao)
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt


Hur man gör, steg för steg:

Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde eller glass


Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (Bara jag ser!)

Har du blogg?:

Skriv din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0